Curatare canapele, saltele, fotolii din material textil

Curatare si spalare canapele si fotolii

Trebuie sa nu uitam niciodata faptul ca o canapea curata inseamna un loc sanatos in care ne putem aseza sau odihni linistiti.


Canapelele, fie ca sunt de acasa, fie ca sunt intr-un birou, necesita o atentie deosebita. Pe de-o parte curatenia inseamna lipsa agentilor patogeni, pe de alta, inseamna si prelungirea vietii acestei piese de mobilier. Canapelele sunt cele mai expuse murdaririi, fiind unul dintre locurile in care toata lumea prefera sa se aseze, eventual sa si bea o cafea sau suc (risc de patare), sau sa rontaie un aperitiv. Daca vorbim de canapeaua de acasa stim ca aici prefera sa se aseze si animalele noastre de companie care lasa par sau au labutele murdare. Astfel, canapeaua necesita o atentie speciala ca sa arate mereu ca atunci cand am adus-o de la magazin.

curatare canapele bucuresti

Echipele noastre sunt instruite ca inainte de orice, sa determine, natura materialului cu care este tapitata canapeaua iar apoi, natura petelor si murdariei cu care aceasta este acoperita. Serviciul de curatarea si spalarea canapelei, fotoliilor, saltelelor sau scaunelor din materila textil la domiciliu sau birou se efectueaza prin aceeasi metoda. Cele mai comune tapiterii sunt facute din bumbac, poliester, in, lana, microfibra.

Procesul de curatarea a canapelei incepe cu o temeinica si minutioasa aspirare a tuturor suprafetelor. Prin aspirare se indeparteaza, pe langa praf, diverse murdarii si resturi, si o parte din alergeni, acarieni, etc.

A doua etapa a curatarii canapelei presupune stropirea cu apa si detergent activ, frecarea si la urma aspirarea umeda a apei si murdariei rezultate. Aceasta este cea mai eficienta metoda pentru curatarea mobilierului din material textil. Aspiratoarele pentru injectie-extractie cu detergent activ asigura o curatare perfecta, atat a tapiteriei cat si a pernelor canapelelor, in profunzimea lor. In acest fel, sunt scoase toate petele, acarienii sunt distrusi iar alergenii eliminati complet.

O canapea curatata cu tehnologia injectie – extractie, se usuca in cateva ore, culorile sunt inviorate, petele uzuale sunt curatate complet iat tesatura isi recapata elasticitatea si aspectul initial.